Fonadacija 1430

LF 1430 Smederevo se predstavlja u MKS Kombinatu u nedelju 2. aprila od 19 časova

Sa zadovoljstvom vam upućujemo poziv za predstojeći događaj – predstavljanje naše novopokrenute Lokalne fondacije 1430 Smederevo. Biće to više nego dobra prilika da se upoznamo i čujemo jedni druge o tome šta možemo zajedno da učinimo da Smederevo bude bolje i lepše mesto za život.

Događaj će se održati u nedelju 2. aprila 2023. od 19 časova na dobro poznatom mestu, epicentru dobre muzike i pozitivne energije - u MKS Kombinatu u Ulici Kralja Petra I 18.

Ovaj prvi događaj biće neformalnijeg tipa, a u fokusu će biti druženje i razmena ideja uz stvarno dobru muziku. Sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da ćemo imati muzičku podršku u vidu benda SINOVI, grupe smederevskih muzičara kojima je takođe bliska ideja okupljanja ljudi oko lokalne fondacije sa proaktivnim pristupom u kreiranju projekata kojima ćemo učiniti Smederevo boljim mestom za život. 

Pa, ipak, ovaj inicijalni događaj dobro će nam poslužiti i da se predstavimo Smederevu, tačnije da predstavimo našu fondaciju, njene pokretače, njenu misiju i uzbudljive inicijative koje smo planirali u narednom periodu. Biće to odlična prilika da se povežemo sa ljudima, čujemo koje su njihove ideje o tome kakve projekte ili inicijative bi jedna ovakva lokalna fondacija trebalo da podržava u budućnosti. 

Radujemo se što ćete nam se pridružiti i podeliti ovaj poseban trenutak sa nama.
Vidimo se u nedelju!
 

×